Ik ben Elke van Bezouw, 48 jaar, getrouwd met Paul en moeder van Lieveke, Joep en Thijs.               Wij wonen met veel plezier in Tilburg waar ik ook geboren en getogen ben. Mijn omgeving vindt mij spontaan, hartelijk en betrokken. 

Mensen zich op hun gemak laten voelen, goed luisteren en oprechte interesse, daar ligt mijn kracht. Vertellen jullie maar, ik hang aan jullie lippen en verpak jullie woorden, herinneringen en anekdotes in een mooie toespraak tijdens de huwelijks- of afscheidsceremonie. Romantisch, met humor, ontroering, origineel, informeel maar stijlvol en altijd persoonlijk. Het is jullie verhaal!

En ik vertel het met heel veel liefs…Graag dank ik mijn lieve vriendin Dorien Bedaux, helaas overleden op 18 juli 2014, voor het maken van de prachtige bloemenfoto's en de kers op de taart. Dankjewel lotverstegen.nl en beleefjeportret.nl voor het maken van de bruiloftsfoto's. En Irma Hommen, dankjewel dat ik de foto's mag gebruiken die gemaakt zijn door Tom Bertens tijdens de afscheidsdienst van jouw lieve man John xxx