Ik ben Elke van Bezouw, een spontane, hartelijke en betrokken vrouw van 50 jaar, getrouwd met Paul en moeder van Lieveke, Joep en Thijs. Wij wonen met veel plezier in Tilburg waar ik ook geboren en getogen ben. Na een mooie en veelzijdige loopbaan in de hospitalitybranche vond ik het 10 jaar geleden tijd worden voor iets anders. Iets wat nog dichter bij mijn hart lag...

Mensen zich op hun gemak laten voelen, goed luisteren en oprechte interesse, daar ligt mijn kracht. Vertellen jullie maar, ik hang aan jullie lippen en verpak jullie woorden, herinneringen en anekdotes in een mooie toespraak tijdens de huwelijks- of afscheidsceremonie. Romantisch, met humor, ontroering, origineel, informeel maar stijlvol en altijd persoonlijk. Het is jullie verhaal!

En ik vertel het met heel veel liefs…Graag dank ik mijn lieve vriendin Dorien Bedaux, helaas overleden op 18 juli 2014, voor het maken van de prachtige bloemenfoto's en de kers op de taart. Dankjewel lieve Lot van Justlotsfotografie, lefshoots.nl en beleefjeportret.nl voor het maken van de bruiloftsfoto's. Dankjewel Claartje Holman, afscheidsfotograaf.