Ervaringen huwelijksceremonie

Trouwceremonies

En dan is jullie trouwdag achter de rug en genieten jullie van de wittebroodsweken, misschien op een romantische honeymoon of als “newlyweds” samen thuis op de bank. 

Ik hoop dat jullie terugkijken op een prachtige dag, met een huwelijksceremonie die jullie als een bijzonder, intiem en sfeervol moment op jullie drukke trouwdag hebben ervaren. 

Ik heb het met heel veel liefs voor jullie gedaan. 

Willen jullie je ervaringen delen op deze site, stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Dank!!

Lieve Elke, Wat heb je ons een fantastisch mooi cadeau van een ceremonie gegeven! ❣️ Zo intiem en perfect op Lars afgestemd. Wauwwauwwauwww! Onwijs bedankt en ook onwijs bedankt voor je lieve cadeautje! Dikke knuffel.
Bart & Susan
Lieve Elke, Nogmaals dank voor jouw woorden. Het was fantastisch mede dankzij jou. Heel veel gasten zeiden mij wat een geweldige babs jij was.xxx
Rachel en Frank
Elke is de ceremoniespreker geweest op onze bruiloft in juni 2023. Vanaf het eerste telefoongesprek dat we hadden wisten we zeker dat dit een goede match zou zijn.

Elke is een hele lieve, spontane vrouw die ook de nodige humor heeft zonder plat-lollig te worden. We waren erg onder de indruk van wat ze op papier heeft gekregen op basis van een gesprek en een vragenlijst. Het paste precies bij ons en het was een hele mooie toevoeging op onze ceremonie.

Heel blij met alle woorden van Elke, ik zou haar absoluut aanbevelen.
Kim & Erjon
Met veel liefs zegt na de ceremonie van Elke zoveel meer. Het was al in 2021 dat we opzoek gingen naar een babs. Via de gemeente wilde wij niet omdat we daar geen leuke vonden en de babs moet toch het belangrijkste doen, ons trouwen.

We zijn opzoek gegaan via The perfect wedding en vonden er enkele waar we mee in gesprek gingen. Omdat het nog midden in coronatijd was ging het eerste gesprek via videobellen. Wat een lieve vrouw is Elke dachten wij gelijk beide.

We besloten gelijk om Elke te boeken en er volgde nog een persoonlijk gesprek om elkaar even in persoon te ontmoeten. En nog veel later om de echte dag te bespreken. De getuigen vonden het contact met Elke ook heel erg leuk.

En dat bleek ook wel uit de speech die ze gaf op de bruiloft. Vol liefde sprak ze ons en de gasten aan. Doordat Elke rustig spreekt met zoveel liefde was het ook te volgen voor de gasten die slecht Nederlands spraken.

Als je een ceremonie met veel liefde wilt dan moet je zeker Elke benaderen.
Mario & Hazel
Lieve Elke, we hebben gisteren over the top genoten, mede dankzij jou. Jij was de trouwambtenaar waar we op hebben gehoopt, relaxed, warm en lief! Wij hebben van diverse mensen gehoord dat ze de ceremonie zo mooi vonden en jou geweldig! Duizendmaal dank!"
Roderick & Corine
"Lieve Elke, we willen jou onwijs bedanken voor de prachtige ceremonie gisteren!! Het was zo warm en persoonlijk. We hebben er echt onwijs van genoten. We hebben echt een fantastische dag gehad, van iedere seconde genoten! Nu lekker aan het nagenieten en alle foto's en filmpjes aan het bekijken. Nogmaals Dank!
Maartje & Robert
"Lieve Elke, nogmaals onwijs bedankt voor onze mooie dag. We hadden vantevoren niet kunnen bedenken dat het zo mooi zou zijn. Iedereen bleef tot het laatst gëinspireerd. Elke je bent goud!.... JIJ hebt dan ook bij ons de ceremonie echt gemaakt."
Ilse & GertJan
Hee Elke, het was echt fantastisch vrijdag! Er hebben zoveel mensen gezegd dat jij het zo leuk deed en dat kunnen wij alleen maar beamen! Bedankt voor alles en wij vertrekken vandaag naar de Malediven".
Marjon & Bart
"We zijn echt superblij met Elke als trouwambtenaar. Superleuk dat ze ook onze familie en getuigen persoonlijk had benaderd, dat was een leuke verrassing. Het was een persoonlijk en liefdevolle dienst, waarbij Elke rust uitstraalde en het verhaal met overtuiging bracht. Ook het voortraject was prettig, ze kiest de juiste woorden, ook bij momenten die lastig onder woorden te brengen zijn."
Wouter & Liza
"Hey, goedemorgen, superbedankt dat je ons getrouwd hebt! We hebben er van genoten, je toespraak was spot on, veel groetjes Kim en Arjan".
Kim & Arjan
Lieve Elke....wat heb je mooi gesproken op onze bruiloft gisteren, we hebben zo genoten en echt een geweldige dag gehad...en wat gaat zo'n dag snel voorbij!! Bedankt en heel veel liefs Dhr. en Mevr. van Dongen".
Tom & Daphne
Nog super bedankt voor de mooie ceremonie! We voelden ons echt heel speciaal en iedereen vond het heel mooi en herkenbaar. Hopelijk tot een volgende keer als je een van onze vrienden mag trouwen."
Mark & Dieuwertje
We wilden graag nog even laten weten hoeveel we genoten hebben van onze onvergetelijke dag waarin jij een belangrijke rol hebt gespeeld. We waren erg onder de indruk van het feit dat je, ondanks dat je ons maar één keer hebt gesproken, ons 'verhaal' zo goed hebt kunnen verwoorden op zowel een luchtige als een plechtige manier. We hebben de ceremonie dan ook heel bewust meegekregen en ook alle gasten waren vol lof over de manier waarop je de ceremonie hebt geleid.
Bij deze willen we je zeer hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan onze zeer mooie en bijzondere dag."
Mark & Marinka
"29-9 was onze grote dag! Deze dag was niet mogelijk geweest zonder Elke. Wij hebben haar ervaren als een zeer enthousiaste en geïnteresseerde vrouw. Die met veel bezieling ons verhaal heeft gedeeld met de rest van de gasten. Dit zorgde voor een heel persoonlijke ceremonie. Elke stond hierbij ook erg open voor onze eigen inbreng wat de ceremonie nog persoonlijker maakte. Haar prettige en rustige manier van praten zorgt ervoor dat het verhaal goed overkomt. Wij bevelen Elke van harte aan,
Met vriendelijke groet, Tom en Kimberley Buijs".
Tom & Kimberley
Hallo Elke, we hebben een fantastische dag gehad. Compliment voor jou, je hebt het fantastisch gedaan. Dank voor alles en blijf op deze manier doorgaan,
liefs Corette en Adrie".
Adrie & Corette
We willen jou bedanken voor de mooie, persoonlijke ceremonie. We hadden het niet anders willen hebben!"
Peter & Valerie
Het was echt ge-wel-dig. Mooier dan we ooit hadden kunnen dromen. En we hadden een fantastische start van al dit moois op vrijdagavond met de intieme ceremonie. Nogmaals veel dank, wat heb je dat prachtig gedaan. Veel lieve groetjes van ons".
Jonh & Jospehine
"Dankjewel, wij kijken met zoveel mooie emoties terug op de mooiste dag van ons leven. Wij vonden dat je het supermooi en betrokken deed. Heel erg bedankt voor alles en de prachtige ceremonie, groetjes Ashley en Kevin".
Ashley & Kevin
We hebben zo genoten van zo'n bijzondere dag. Het was een mooie belevenis. Heerlijk aan het nagenieten. We hebben over de ceremonie alleen maar lovende reacties gehad. Jij hebt het zo mooi, persoonlijk en oprecht ingevuld, dankjewel! We zijn heel erg blij dat jij ons hebt kunnen trouwen, Liefs Martijn en Marieke".
Martijn & Marieke
"Hoi Elke, via deze weg willen wij jou van harte bedanken voor het sluiten van ons huwelijk! Prachtig zoals jij onze ceremonie hebt geleidt met mooie woorden en een persoonlijk eindgedicht. Duizendmaal dank! Het was onvergetelijk. Wij wensen iedereen zo'n trouwambtenaar toe, groetjes Geert en Michelle".
Geert & Marieke
"Hoi Elke, wat een mooie en tevens gezellige ceremonie. We hebben genoten! Super bedankt daarvoor!!.
Dorine & René
"Nogmaals hartelijk dank, we hebben intens genoten!".
Liselotte & Maarten
Wij genieten na van een fantastische dag! Wij willen je bedanken voor een heel bijzondere ceremonie! Heel persoonlijk en met veel mooie woorden. Leuk om terug te horen dat we er zo stralend uitzagen en dat jij ook hebt genoten van de ceremonie. Liefs Rens en Fieke
Rens & Fieke
We hebben een fantastische bruiloft gehad, helemaal zoals we wilden. Super! We kregen ook veel positieve reacties dat jij het zo leuk verteld hebt! Nu heerlijke genieten in Napels".
Leslie & Caroline
He Elke, we hebben ontzettend genoten! Heel erg bedankt voor de mooie, spontane en persoonlijke ceremonie! We hebben heel veel positieve reacties gehad over de manier waarop je het deed, alsof je ons al jaren kende! Groetjes uit Curacao!".
Kristel & Sander
Hallo Elke, nogmaals heel erg bedankt voor hoe je ons gisteren hebt verbonden, met oprechte aandacht en persoonlijke woorden en humor. Velen hebben hun complimenten uitgesproken over hoe je de ceremonie hebt gedaan en daar sluiten wij ons bij aan. Dankjewel! En nu op naar Kaapverdië!".
Fried & Annemiek
Wij vonden het super! We hebben veel complimenten gehad over jou, heel heel leuk gedaan! We hebben ervan genoten!
Thomas & Martine
"Het was een hele mooie dag. Dankjewel voor je bijdrage, heel leuk en we hebben er veel complimenten over ontvangen"
Bjorn & Marloes
Scroll naar boven