Huwelijksceremonie

Trouwambtenaar

Al vele jaren ben ik trouwambtenaar in de gemeente Tilburg.

De leukste baan van mijn leven! Elke keer weer mogen luisteren naar de meest mooie levensverhalen en bovendien een belangrijke rol spelen op de mooiste dag van zo vele mensen. Een grote eer en een bijzonder voorrecht!

Trouwen jullie in Tilburg dan kunnen jullie via de site van de gemeente kiezen welke trouwambtenaar het beste bij jullie past. Kiezen jullie voor mij dan plannen we een aantal weken voorafgaand aan jullie huwelijk een afspraak in om kennis te maken en jullie te horen vertellen. Wees gerust, ik heb wel 100 vragen om jullie beter te leren kennen. Ook nemen we samen de huwelijksceremonie door en bespreken we hoe jullie deze het liefst ingevuld zien.

Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van een mooie, persoonlijke toespraak en het vormgeven van jullie ceremonie.

Huwelijksceremonie

Op de grote dag ben ik ruimschoots op tijd op de trouwlocatie aanwezig en zien en spreken wij elkaar nog even kort voor de huwelijksceremonie gaat beginnen. Spannend!

Ik kijk er nu al naar uit!

Het belangrijkste moment van de dag wordt zo het mooiste moment van de dag met een heel speciaal tintje!

Iets wat ik heel graag en met veel liefs voor jullie doe…

Met-veel-liefs-Tilburg
Trouwambtenaar Tilburg

Tarief huwelijksceremonie

Als jullie trouwen in Tilburg en jullie willen graag door mij getrouwd worden dan betalen jullie enkel het trouwtarief van de gemeente Tilburg en zijn jullie aan mij niets verschuldigd.

Ik ben namelijk als trouwambtenaar in dienst van de gemeente Tilburg. Voordeel hiervan zijn lagere kosten, een nadeel is dat ik pas een paar maanden voorafgaande aan jullie huwelijk 100% zeker kan toezeggen dat ik jullie ga trouwen. Een kennismakingsgesprek valt samen met het voorbereidingsgesprek een aantal weken voor jullie bruiloft. 

Scroll naar boven