Huwelijksceremonie

Trouwambtenaar

Al vele jaren ben ik trouwambtenaar in de gemeente Tilburg.

De leukste baan van mijn leven! Elke keer weer mogen luisteren naar de meest mooie levensverhalen en bovendien een belangrijke rol spelen op de mooiste dag van zo vele mensen. Een grote eer en een bijzonder voorrecht!

Trouwen jullie in Tilburg dan kunnen jullie via de site van de gemeente kiezen welke trouwambtenaar het beste bij jullie past. Kiezen jullie voor mij dan plannen we een afspraak in om kennis te maken en jullie te horen vertellen. Wees gerust, ik heb wel 100 vragen om jullie beter te leren kennen. Ook nemen we samen de huwelijksceremonie door en bespreken we hoe jullie deze het liefst ingevuld zien.

Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van een mooie, persoonlijke toespraak en het vormgeven van jullie ceremonie.

Huwelijksceremonie

Op de grote dag ben ik ruimschoots op tijd op de trouwlocatie aanwezig en zien en spreken wij elkaar nog even kort voor de huwelijksceremonie gaat beginnen. Spannend!

Ik kijk er nu al naar uit!

Trouwen jullie in een andere gemeente of zelfs in het buitenland en willen jullie graag dat ik jullie huwelijk voltrek dan is dat ook snel geregeld.

We hebben eerst een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het klikt en zo ja dan ontvangen jullie van mij een op maat gemaakte offerte. Ook stuur ik jullie de benodigde papieren toe die de desbetreffende gemeente nodig heeft voor mijn benoeming.

Ceremonieel trouwen kan natuurlijk ook, waar jullie maar willen, in de tuin, het bos, jullie favoriete restaurant of kroegje, op het strand… Hoe bijzonder om Ja tegen elkaar te zeggen op een plek die voor jullie zo speciaal is. Ik vertel jullie graag over alle mogelijkheden.

Na onze kennismaking spreken we af om elkaar beter te leren kennen, input voor de persoonlijke toespraak te verzamelen en samen de ceremonie voor te bereiden.

Het belangrijkste moment van de dag wordt zo het mooiste moment van de dag met een heel speciaal tintje!

Iets wat ik heel graag en met veel liefs voor jullie doe…

Met-veel-liefs-Tilburg
Trouwambtenaar Tilburg

Tarief huwelijksceremonie

Als jullie trouwen in Tilburg en jullie willen graag door mij getrouwd worden dan betalen jullie het trouwtarief van de gemeente Tilburg en zijn jullie aan mij niets verschuldigd.

Want als trouwambtenaar ben ik in dienst van de gemeente Tilburg.

Trouwen jullie echter in een andere gemeente of zelfs in een ander land en vinden jullie het leuk als ik jullie huwelijk voltrek, stuur mij dan een berichtje. Afhankelijk van jullie wensen en waar jullie wonen en trouwen ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte. Hou rekening met een basistarief van € 770,00 inclusief BTW en exclusief reiskosten vanaf Tilburg.  

Scroll naar boven